dijous, 13 d’octubre del 2016

APLICACIONS DEL GOOGLE DRIVE

És un producte totalment nou que permet als usuaris emmagatzemar de forma centralitzada tots els seus arxius de Google Docs i sincronitzar aquests arxius en tots els seus dispositius.

A aquests arxius es pot accedir ja sigui des del navegador web a Google Drive o en l'aplicació disponible per a mòbil de Google Drive.

Google Drive i Google Docs són els components d'un servei integrat que proporciona un espai únic per emmagatzemar, crear, modificar, compartir i accedir a documents, arxius i carpetes de tots tipus.
  • Google Docs: Està format per editors de documents, fulles de càlcul, presentacions, dibuixos i formularis de Google. Es tracta de documents online allotjats en el núvol.
  • Google Drive: És el lloc on es pot accedir a tots els arxius, incloents els documents de Google Docs, presentacions, música, fotos i vídeos.
En Google Drive, sempre podràs tenir una còpia de totes les teves dades en la Web. No importa el que passi en el teu dispositiu perquè els teus arxius sempre estaran segurs.
UTILITATS DEL GOOGLE DRIVE

  • CARPETES: Crear carpetes per a poder organitzar els arxius emmagatzemats.
  • DOCUMENTS: Crear i modificar documents. Pots inserir imatges i comentaris. Compartir, publicar i també imprimir.
  • PRESENTACIONS: Crear i modificar presentacions simultànies amb altres usuaris. Pujar presentacions ja creades. Descarregar presentacions en format pdf, ppt, txt.
  • FULLES DE CÀLCUL: Crear i modificar les fulles de càlcul. Inserir les dades i fórmules. Compartir i publicar fulles de càlcul amb altres usuaris.
  • FORMULARIS: Planifica esdeveniments. Elaborar enquestes. Crear proves.
  • DIBUIXOS: Editar i inserir. Pluja d'idees.
Des del meu punt de vista, google drive té moltes utilitats que poden ser de gran ajuda per realitzar i dissenyar activitats a classe. Els alumnes poden compartir el document entre tots els membres del grup en el cas que facin un treball, ja que les modificacions i tots els moviments es podran visualitzar i el document podrà ser editat per tots. També podrien proposar als alumnes a fer un cartell i que cadascú ho fes a la seva manera i llavors compartir-ho amb tots els de classe a través de les presentacions que ofereix google drive, ja que així els nens podrien veure el que han fet els seus companys i aprendrien els uns dels altres.