dijous, 29 de setembre del 2016

XTEC

La Xarxa Telemàtica Eductiva de Catalunya, és una xarxa que enllaça els centres docents de primària i secundària de Catalunya.

S'ha anat incorporant cada vegada més possibilitats i ha esdevingut una eina molt potent per al professorat i l'alumnat a través d'internet. El sistema educatiu català disposa de molts documents i recursos informàtics útils. També difon les pàgines web dels centres educatius on es recullen experiències i treballs realitzats pels alumnes de primària i de secundària.

Resultat d'imatges de xtec

Dins de la Xtec, a l'apartat de recursos, trobarem jocs i informació de totes les matèries escolars. També hi ha un apartat especialment per a l'educació infantil el qual està dividit en les 3 matèries bàsiques: Descoberta d'un mateix i dels altres, descoberta de l'entorn, comunicació i llenguatges. Dins d'aquests hi ha una sèrie de jocs, propostes de treballs, articles, pàgines d'interès dedicades a aquests àmbits en els quals els nens/nenes podran desenvolupar i practicar tot l'après anteriorment i serà de molta ajuda per als professors per a treballar tots els continguts de classe.